vossen studiecoaching
home

Welkom op de website van Vossen Studiecoaching

Vossen Studiecoaching is opgericht in 2011 en helpt sindsdien leerlingen bij het plannen en uitvoeren van hun huiswerk. Leerlingen kunnen na schooltijd in alle rust leren studeren, dit alles onder toezicht van een professionele Studiecoach.


Nieuw­!!

Vanaf schooljaar 2014/2015 gaat Vossen Studiecoaching de begeleiding aanvullen met een Online Studiecoach: overal en altijd Studiecoaching! Leerlingen krijgen de vertrouwde begeleiding van hun Studiecoach, aangevuld met de online begeleiding.

Meer weten?! Stuur dan een­ mailtje!

 Bezoek ons ook op Facebook:  Oefen direct in de Typetuin:
   


wie ben ik

Mijn naam is Janneke Vossen, ik ben 31 jaar en heb Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Vanuit mijn passie voor leren en mijn interesse in het onderwijs, heb ik in 2011 ‘Vossen Studiecoaching’ opgericht. Met veel plezier mag ik elke dag leerlingen coachen bij hun onderwijs gerelateerde hulpvragen. Het mooie aan mijn vak is dat elke uitdaging en elke leerling anders is. Mijn doel is dat leerlingen lekker in hun vel zitten. Als je je goed voelt, kun je beter leren.

Om mijn kennis en vaardigheden aan te vullen, heb ik in 2014 een opleiding gevolgd tot Professional Coach. Mijn kracht is optimisme en uitgaan van datgene wat er wél lukt en wat je wél kunt. Bij mij kom je niet met een probleem, maar met een uitdaging. Ik doe niet aan uitgebreid graven in het verleden, maar bouwen aan de toekomst!

studiecoaching
Klik HIER voor een gratis afspraak!

Wat is Studiecoaching?
 • in alle rust leren studeren    
 • persoonlijke begeleiding of bijles
 • elke schooldag geopend
 • feedback naar de ouders 
Het is belangrijk dat leerlingen goed worden begeleid tijdens hun school of studie. Bij Vossen Studiecoaching krijgt iedereen de aandacht die nodig is om tot goede resultaten te komen. 

Voor wie is Studiecoaching?
 • scholieren van het voortgezet onderwijs
 • studenten mbo, hbo en universiteit
 • leerlingen van het basisonderwijs
Iedereen die te maken heeft met huiswerk en toetsen, heeft baat bij een studiecoach. Naast het dagelijks huiswerk is er ook tijd voor leerwerk en het maken van bijvoorbeeld spreekbeurten, presentaties, essays en stageverslagen.
De kennis van de verschillende studiecoaches helpt bij het coachen van leerlingen met verschillende hulpvragen. De afgelopen jaren heeft Vossen Studiecoaching o.a. leerlingen begeleid met dyslexie, ADHD, autisme en faalangst.

Resultaten bij Vossen Studiecoaching
 • zelfvertrouwen – ik kan het!
 • inzicht en zelfstandigheid
 • meer tijd voor leuke dingen
 • rust in huis – geen huiswerkstrijd meer
 • hogere cijfers
In de afgelopen jaren is gebleken dat leerlingen zeer verschillende doelstellingen hebben als zij hulp inroepen van Vossen Studiecoaching. Ook de resultaten lopen daardoor erg uiteen, maar zijn alle positief! Voor persoonlijke reacties van ouders en leerlingen, kijk bij ervaringen.

Wat zijn de kosten?

Iedere leerling heeft zijn eigen hulpvraag en zijn eigen doelstellingen. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt gekeken welke hoeveelheid coaching voor een leerling het beste is. In overleg met de ouders kan de Studiecoaching steeds opnieuw aangepast worden aan de behoefte van een leerling.

Wilt u graag een persoonlijk gesprek met advies voor uw kind? Stuur dan een mailtje.

aantal dagenkosten per maand
2 dagen per week€ 180,-
3 dagen per week€ 230,-
4 dagen per week€ 280,-- studieruimte
Neem een kijkje bij Vossen Studiecoaching:


In deze ruimte kunnen leerlingen in alle rust hun huiswerk maken.Vossen Studiecoaching biedt naast een studieruimte ook de mogelijkheid om te werken aan een computer. Hier kunnen werkstukken en samenvattingen gemaakt worden, maar ook het leren van woordjes behoort tot de mogelijkheden.


- ervaringen
Studiecoaching iets voor jou? Wat adviseren onze klanten?

Meisje, vwo 3: "Zeker doen! Je hebt hartstikke leuke en behulpzame mensen om je heen! Je kan lekker je eigen ding doen."

Meisje, havo 4: "Studiecoaching moet je zeker doen omdat het heel fijn en persoonlijk gericht is."

Jongen, Techniek 4: "Doen! Zeer fijne mensen met geduld. En ze weten wat ze doen."

Meisje, mavo 2: "De uitleg is fijn en alles wordt heel duidelijk uitgelegd."

Meisje, havo 4: "
Zeker doen! Als je ergens hulp bij nodig hebt kunnen ze je zeker wel helpen!"

Meisje, groep 7: "Janneke is heel aardig, Ze heeft me heel erg geholpen met rekenen. Het gaat nu steeds beter met rekenen. Als je ook rekenen wil leren zou ik dat bij Janneke doen."

Jongen, MBO 1: "Ik zeg doen!"

Meisje, havo 2: "Het is super fijn en er wordt de tijd voor jou genomen. Het heeft mij geholpen."

Ervaringen van ouders

"Door de begeleiding konden wij weer ouders zijn, onze dochter had het meeste werk al gedaan op de Studiecoaching. Dit gaf ons een stukje rust. De punten van onze dochter gingen vooruit, hierdoor ging haar zelfvertrouwen ook omhoog. Er is altijd een fijne, prettige en open samenwerking geweest. Bedankt voor de fijne tijd!!!"

"Wij zijn tevreden over Vossen Studiecoaching. Onze zoon heeft er baat bij gehad en ook wij als ouders. De methodiek die Janneke heeft toegepast helpt ons verder in het zelf coachen van onze zoon."

"Wij zijn zeer tevreden over de flexibiliteit van Vossen Studiecoaching en over de specifieke inzichten in wat onze dochter nodig heeft. De resultaten waren niet meteen beter, maar in minder tijdsinvestering van onze dochter behaalde ze hetzelfde of een beter resultaat. Dit gaf haar vooral veel rust."

"De klik tussen onze dochter en Janneke was heel goed en dat maakte dat onze dochter zonder tegenzin en zelfs met plezier naar Janneke toe ging. Dit was voor onze dochter een voorwaarde om aan de Studiecoaching te beginnen en ermee door te zetten."

"Wij zouden Vossen Studiecoaching aanraden aan andere ouders en leerlingen omdat het onze dochter veel rust en zelfvertrouwen heeft gegeven."


Ervaringen van leerlingen

Meisje, havo 2: "Tot nu toe vind ik het bij Vossen Studiecoaching erg leuk om er naartoe te gaan. Ik snapte eerst helemaal niets van Wiskunde. Ik heb nu 3 of 4 lessen gehad en het gaat super goed. Ik vind het erg fijn hoe het mij allemaal uitgelegd wordt. En dat als ik het niet snap het gewoon kan aangeven zonder dat iemand vindt dat mijn vraag onbelangrijk is."

Jongen, MBO 1: "Het is jammer dat er maar één locatie is en dat je naar Stramproy moet. De coaches zijn enthousiast en flexibel qua tijden. De prijs is een meevaller. Ik zeg: doen!"

Meisje, mavo 2: "Ik vind de uitleg heel erg fijn en daardoor snap ik het vaak wel meteen."

Jongen, Techniek 4: "Het is fijn dat je in één grote zaal zit en dat er weinig afleiding is. De hulp van de coach helpt ook."

Meisje, havo 4: "Ze begrijpen heel goed wat je bedoelt, het helpt heel goed."

Jongen, mavo 1: "De begeleiding vind ik goed. Als je ook studiecoaching wil moet je gewoon gaan kijken of het iets voor je is."

Meisje, vwo 3: "Je hebt veel ruimte. Je kan hier lekker op je gemak in een fijne sfeer je huiswerk/leerwerk komen maken. En als je vragen hebt, kun je die op elk moment stellen!"

Meisje, mavo 2: "Ik vond het erg fijn en ook handig, vooral hoe we de woordjes leerden. Ook voor het leren van de proefwerkweken, dat we alles samen herhaalden. Ik merkte dat mijn punten vooruit gingen, en het was erg fijn dat als ik thuis kwam geen huiswerk meer had of soms maar een heel klein beetje. Ik vond het eigenlijk een hele leuke ervaring, en huiswerk maken is nooit leuk, maar bij Vossen Studiecoaching werd het wel gezellig gemaakt. Heel erg bedankt!"

Jongen, vwo 3: "Ik ben zeer tevreden over Vossen Studiecoaching, want hierdoor haal ik betere punten op school. Vossen Studiecoaching houdt rekening met de vakken waar ik niet goed in ben en zorgt ervoor dat ik die vakken perfect ken."

Jongen, havo 3: "Leren bij Vossen Studiecoaching is makkelijker dan thuis. Ik had wel verwacht dat mijn concentratie zou verbeteren, maar dat is niet veranderd. Ik zou Vossen Studiecoaching wel aanraden aan andere leerlingen omdat het voor veel problemen wel helpt."
typecursus
Wil jij op een leuke manier leren typen? Meld je dan nu aan!

Wat houdt de typecursus in?
 • in ongeveer 15 weken leer je op een leuke manier blind typen;
 • je leert in je eigen tempo en herhaalt vooral de letters die jij moeilijk vindt;
 • de cursus bevat oefenexamens en een echt examen (plus herkansing);
 • je krijgt begeleiding van Vossen Studiecoaching;
Vrienden, familie, klasgenootjes … iedereen kan meedoen!

Wat kost de typecursus?
Leren typen is een vaardigheid die je gemakkelijker leert als je iedere dag oefent. Ook samen oefenen werkt motiverend: samen is leuker dan alleen. Kom daarom samen met vriendjes of vriendinnetjes typen! Je kunt ook een cursus aanvragen op je eigen school. Als er genoeg aanmeldingen zijn, komen we ook naar jouw school.

De kosten voor de typecursus zijn eenmalig:
 Locatie: Kosten:
 Bij Vossen Studiecoaching in Stramproy € 99,-
 Op jouw eigen school € 120,- 

Voor meer informatie kun je altijd bellen of mailen. Wil je alvast beginnen met oefenen in de online­ Typetuin?­­ Kijk dan op: app.typetuin.nl en klik op 'Demo-versie'.


- resultaten
Slagingspercentage 100% ­

Op dit moment ligt het slagingspercentage van de typecursus op 100%. Dat wil zeggen dat de cursisten die op examen zijn gegaan, allemaal zijn ­­­geslaagd. Daar zijn we ontzettend trots op!
Niet alle cursisten oefenen voldoende om tot het examen te komen. Van de cursisten die bij ons starten, maakt 90% het examen. Voor het examen is tot nu toe altijd iedereen geslaagd.


- ervaringen
  
Ervaringen met de Typetuin via Vossen Studiecoaching

"De typecursus is leuk. De prijzenkast is leuk, maar het is wel moeilijk om prijzen te krijgen. Dat is niet erg, want zo moet je goed oefenen. De bloementuin is ook leuk."

"Leuk en stimulerend vanwege de bloemetjestuin. Het is motiverend om 3 keer per week bij Janneke te komen oefenen. Veel beter dan 1 keer per week."

"Ik vind de typecursus Typetuin heel erg goed. In het verleden heb ik geprobeerd om met de typecursussen van mijn kinderen mee te doen, die cursussen waren saai en weinig uitdagend. De Typetuin is erg leuk. Vooral voor kinderen is de prijzenkast en bloementuin leuk. Ik keek vooral naar de procenten."

"Het is leuk om met Janneke te werken en even te kletsen. Wedstrijdjes wie de meeste muntjes haalde waren ook leuk."

"De begeleiding was voor mij in een woord: TOP!" "

"Janneke doet het super! Naar ons (ouders) toe goede communicatie en onze dochter vond het erg leuk. Ze vindt Janneke erg aardig en lief. Ze kon het goed uitleggen als ze iets niet snapte."

"Ja, ik­ ben tevreden over de typcursus en vond het een goede investering. ­Janneke is een vriendelijke, rustige lerares. Die oog en aandacht heeft voor iedereen. Alleen maar lof voor haar manier van lesgeven. Ook de locatie (basisschool Het Dal, Weert) was goed, goed bereikbaar, rustig en een leuke sfeer."

Life coaching
Life coaching is er voor iedereen die een luisterend oor kan gebruiken of de hulp van een Life coach nodig heeft. In het project 'Mag ik met je praten?' kun je gratis kennismaken met Life coaching.

Uitdagingen! Bij coaching is er geen sprake van een probleem, maar een uitdaging! Samen gaan we op zoek naar de beste mogelijkheden en kansen voor jou.
In principe zijn alle uitdagingen welkom. In een eerste gesprek zal ik aangeven óf en hoe ik je kan begeleiden richting jouw doel. Hieronder de uitdagingen die in elk geval welkom zijn:
 • Assertiviteit & Communicatie, waar ligt jouw grens? Hoe communiceer je die naar anderen? In dit traject gaan we onderzoeken waar jouw grens ligt. Wat wil je wel en wat wil je niet? Als je dat weet, kunnen we aan de slag met de volgende stap -> hoe communiceer je jouw grenzen naar anderen toe? Met respect voor jezelf én voor de ander, bereiken we de mooiste doelen. Ben jij er klaar voor? Start vandaag!
 • Zelfvertrouwen = kunnen + willen + doen! Op weg naar meer zelfvertrouwen gaan we eerst op zoek naar het ‘zelf’: wat kan ik en wat wil ik? Daarna gaan we het kunnen en willen in praktijk brengen: doen! Door kleine stappen te zetten (doen!) leer je vertrouwen op wat je kunt en wat je wilt. Samen gaan we deze uitdaging aan!
 • KIES-pijn, keuzestress, dilemma's, wat moet ik kiezen? Je staat voor een (moeilijke) keuze of dilemma en je weet niet of je nu het ene of het andere moet doen. Misschien speelt er nog wel een derde of vierde optie? Ga je werken of studeren? Blijf je dit werk doen of is het tijd voor iets anders? Kortom, je uitdaging is: een keuze maken.

 • Verandering en accepteren. Niet alle dingen zijn te veranderen. De kunst is om uit te zoeken waar je wél invloed op hebt en te accepteren wat niet veranderbaar is. Wat wíl je veranderen en wat kún je veranderen? Samen gaan we op zoek naar de mogelijkheden!
 • Doorzettingsvermogen, duwtje in de rug of een stok achter de deur. Je weet wat je doel is, maar de weg er naartoe gaat niet altijd zoals jij dat wilt. Je hebt iemand nodig die je helpt bij het vinden van motivatie en doorzettingsvermogen. We stellen een duidelijk doel en werken er stap voor stap naartoe.

Mag ik met je praten? is een project waarin je kennis kunt maken met mij, Janneke Vossen, gecertificeerd Life coach. In een gesprek van ongeveer 30 minuten bekijken we samen of Life coaching het juiste middel is om te komen tot jouw doel. In het gesprek wordt kort besproken wat jouw uitdaging is en of ik daarbij voor jou de geschikte coach ben.

Wat kost Life coaching?
Life coaching is voor iedereen anders. Per uitdaging zullen we een traject uitstippelen zodat vooraf duidelijk is wat de kosten zijn. Weet je nog niet of Life coaching de weg is richting jouw doel? Meld je dan aan voor Mag ik met je praten?
   
 Mag ik met je praten?
 eenmalig gratis
 Life coaching € 25,- per half uur
 Happiness Workshops
 vanaf € 5,- per persoon    

- workshops
#2 Happiness Workshop: DANS !!

Op vrijdag 15 mei werd de tweede Happiness Workshop gehouden. Het thema van deze workshop was DANS !! 

"Ik kreeg een heel positief gevoel van de workshop."

       

"Wauw! Super leuk en energiek! Ik begon helemaal te stralen en werd meteen vrolijk!"

"Ik vond het supergaaf! Een fantastisch gevoel aan over gehouden. Ik kon echt genieten van het moment. Ik ga proberen dit gevoel op meer momenten in mijn leven op te roepen."


#1 Happiness Workshop: Wandelen

Zondag 1 maart was de allereerste Happiness Workshop. We hebben een wandeling gemaakt door het bos en gekeken naar onze kwaliteiten door de ogen van anderen.

"Fijn om mee te doen. Janneke is een frisse jongedame die de groep professioneel begeleidt. Er was ook aandacht voor elke deelnemer apart."

Happiness Workshop 01 Happiness Workshop 02 Happiness Workshop 03 Happiness Workshop 04 Happiness Workshop 05

"Goede organisatie. Toegankelijke en uitnodigende opdrachten. Janneke's enthousiasme is aanstekelijk!"

"Ik heb het als een inspirerende en gemoedelijke workshop ervaren waarin mensen open stonden om zichzelf kwetsbaar op te stellen."

Happiness Workshop voor vrienden, familie of collega's
Wil jij met je vrienden, familie of collega's een Happiness Workshop exclusief voor jullie groep? Neem dan contact op met Janneke en vraag naar de vele mogelijkheden!

- ervaringen
Happiness Workshop: Wandelen
 
"Fijn om mee te doen. Janneke is een frisse jongedame die de groep professioneel begeleidt. Er was ook aandacht voor elke deelnemer apart."

"Goede organisatie. Toegankelijke en uitnodigende opdrachten. Janneke's enthousiasme is aanstekelijk!"

"Ik heb het als een inspirerende en gemoedelijke workshop ervaren waarin mensen open stonden om zichzelf kwetsbaar op te stellen."
nieuws
Nieuws­!!

04 april 2019 - Er is weer plek!
De proefwerkweek zit er weer bijna op. Voor de nieuwe periode zijn er nog een paar plekken vrij. Wil je bij ons komen studeren of zoek je een goede bijles? Neem dan contact met ons op.


*Archief*

14 oktober 2016 - Vossen Studiecoaching bestaat 5 jaar !!
We bestaan 5 jaar en dat willen we graag met jou vieren. Kom vrijdag 14 oktober naar ons feestje op Amentstraat 15 in Stramproy:
- 15:00 tot 17:00 uur vers gebakken wafels voor iedereen!
- 17:00 tot 19:00 uur vrijdag-middag borrel, kom ook!

Het zou fijn zijn als je ons laat weten dat je komt.
Kijk op het Facebook evenement voor alle informatie en aanmelden.


1 maart 2016 - We zijn verhuisd!!
Vossen Studiecoaching is verhuisd naar een grotere locatie. Er is plek voor meer leerlingen, meer typers en een extra Studiecoach! Kom een kijkje nemen op ons nieuwe adres:
Amentstraat 15 in Stramproy.


10 februari 2015 - 5 december 2015
Aan de slag: studeren op zaterdag!
Meld je aan voor de eerste Studiezaterdag.


10 februari 2015
Preteaching Engels - vooruit leren
We zijn altijd op zoek naar de beste studiemethodes voor onze leerlingen! Daarom bieden we vanaf nu ook PRETEACHING voor het vak ENGELS. Preteaching = vooruit leren, het alvast bekijken van de stof.
Door de woordjes, teksten en lesstof alvast een keer door te lezen ben je beter voorbereid op de Engels les. Je gaat met meer zelfvertrouwen de lessen en toetsen tegemoet!
De preteaching staat los van de Studiecoaching en is daardoor ook geschikt voor leerlingen die geen Studiecoaching nodig hebben.

Voor meer informatie, neem contact op!


5 februari 2014
Typecursus - er zijn weer plekken vrij!
Er zijn inmiddels 14 leerlingen geslaagd voor de typecursus! Wil jij ook dit schooljaar nog­ je typediploma halen? Meld je dan snel aan, er zijn weer plekken vrij!


30 december 2013 + 2 en 3 januari 2014
Typecursus - gratis proefles!
In de kerstvakantie kun je gratis en vrijblijvend meedoen aan de online typecursus. De typecursus is geschikt voor jong en oud(er)! Aanmelden mag, maar je kunt ook gewoon binnen komen lopen op de dag zelf.­

Wanneer zijn de proeflessen?
 • ma.­­­­­ 30 dec. ­­­­tussen 11.00­– 12.00­u.
 • do.­­­­­­ 2 jan.­­­­­­­ tussen 17.00­– 18.00­u.
 • vr.­­­­­­­ 3 jan.­­­­­­­ tussen 14.00­– 15.00­u.
Kom vrijblijvend een kwartiertje meedoen op St. Willibrordusstraat 4 in Stramproy.


15 september 2013
Een zeer geslaagde Open Dag!


Kijk voor meer foto's op Facebook


12 augustus 2013
Vanaf dit schooljaar start Vossen Studiecoaching met iets nieuws: Online typecursus!
Wil jij op een leuke manier leren typen? Meld je dan nu aan!­ Je kunt in je eigen tempo leren typen!


16 september 2012
De officiële opening van Vossen Studiecoaching was een groot succes!­ Bedankt voor alle felicitaties, bloemen en kaarten!­ Bezoek ons ook op Facebook
contact
Janneke Vossen

Janneke Vossen
Studie coach &
type juf


 
 
Vossen Coaching

06 1245 6643

janneke.vossenlive.nl
 
Adres:
Amentstraat 15
6039 RA Stramproy

KvK: 53812018
BTWnr.: NL0299.00.359.B01

contactformulier
naam:
email:
bericht:

ik ben een robot
ik ben een echt persoon